Lyreco Belgium

Lyreco Belgium

A propos

Persoonlijke beschermingsmiddelen, diensten en oplossingen voor veiligheid en gezondheid op het werk

Lyreco bundelde de krachten met Intersafe om de beste oplossingen te kunnen bieden voor iedere werkplek. Lyreco Intersafe werd zo Europa’s toonaangevende aanbieder van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), diensten en oplossingen voor veiligheid en gezondheid op het werk. Wij ondersteunen bedrijven bij het verhogen van de individuele veiligheid en het verbeteren van prestaties, nationaal en internationaal, met een team van toegewijde veiligheidsspecialisten en een state-of-the-art assortiment van toonaangevende fabrikanten.
Door jarenlange ervaring hebben we oplossingen voor vrijwel elk risico, afgestemd op verschillende werkomgevingen en verschillende branches. Lyreco Intersafe biedt volwaardige oplossingen voor volgende sectoren bouw, transport, productie, (petro)chemie, food, energie, groothandel, detailhandel, publieke sector enz.
Ook voor persoonsgebonden artikelen biedt Lyreco Intersafe een passende oplossing. Denk dan aan veiligheidsbrillen op sterkte, beeldschermbrillen op sterkte, otoplastieken, PBM met eigen bedrukking, orthopedische steunzolen en aangepaste voetbescherming.
Tot slot ontwikkelden we een handige tool, de ‘Safety Circle’. Deze helpt je bepalen op welk vlak je kunt ontwikkelen om een nog veiligere werkomgeving te creëren. Met als resultaat minder ongevallen en vermindering van de kosten.
Wil je meer weten over onze producten, diensten en oplossingen? Maak een afspraak met één van onze account managers op de stand. Heel graag tot dan!

Produits

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top