Larcier-Intersentia
Larcier-Intersentia

Toxic Software by Larcier-Intersentia

A propos

In een wereld waarin regelgeving met de dag ingewikkelder wordt (fiscaal, juridisch, compliance, enzovoort), worden ook uw bedrijfsprocessen steeds complexer en uw klanten steeds veeleisender.

Bij Larcier-Intersentia zien we de zaken anders, want hoe complexer de context, hoe meer mogelijkheden er zijn om u met onze vakkennis en vaardigheden kennis te laten maken en voordeel te halen uit de omstandigheden.

Larcier-Intersentia heeft Toxic Software ontworpen, een op maat gemaakte oplossing voor professionals in veiligheid en milieu in bedrijven. Deze innovatieve software is gericht op het voldoen aan de groeiende vraag naar gebruiksvriendelijke en uitgebreide bronnen voor veilige chemicaliënbeheer. Met Toxic Software kunt u risico’s voorzien, werkveiligheid waarborgen en inzicht krijgen in uw chemische inventaris en bijbehorende regelgeving.

De toegevoegde waarde van Toxic Software? Vereenvoudiging van productregistratieprocessen, gedetailleerd inzicht in uw chemicaliën en hun regels, risico’s en toegang tot kwaliteitsbronnen, zoals artikelen over gevaarlijke stoffenbeheer en regelgevingsupdates. Geef veiligheids- en milieudeskundigen de nodige tools om risico’s zelfverzekerd te beoordelen, passende veiligheidsmaatregelen te implementeren en veilige en conforme werkomgevingen te behouden, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Laten we dus uitdagingen samen omzetten in kansen voor succes en groei!

Actualités

Hoe maak ik een wettelijk stoffenregister?

Hoe maak ik een wettelijk stoffenregister?

Volgens de codex over het welzijn op het werk (boek VI) moet elke bedrijfsleider een register bijhouden van alle gevaarlijke producten die bij hun activiteiten worden gebruikt. Download het gratis witboek op onze website : www.toxicsoftware.be

Lire plus »

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top